fermentation, scale-up, scale-up of fermentation, fermentation technology, contract fermentation, fermentation and DSP, down stream processing, E. coli fermentation, Pichia fermentation, CMO fermentation services, CRO E. coli, production (of) bacterial soil fertilizer, production (of) probiotic, lactobailli fermentation, anaerobic fermentation, heterotrophic algae fermentation, léptéknövelés, fermentációs technológia, fermentációs bérgyártás, fermentáció, ipari fermentáció, E. coli fermentáció, Pichia fermentáció, talajoltó baktériumok gyártása, probiotikum gyártás, lactobacillus fermentáció, anaerob fermentáció, heterotróf alga fermentáció, Bactofil gyártás, Biofil alga gyártás, bakteriális termék, fermentációs fejlesztés

Fermentáció

Bérfermentáció, Pichia fermentáció, E. coli fermentáció, Lactobacillus fermentáció, Aerob, Anaerob fermentáció, Scale-up

Felszereltségünk és felkészültségünk lehetővé teszi baktériumok vagy gombák akár 1000 l-es fermentorban történő felszaporítását, valamint folyamatfejlesztési és up-scaling feladatok végzését.

A 10, 30, 100 és 1000 liter hasznos térfogatú fermentoraink a kor követelményeinek megfelelően hálózatba kötve kommunikálnak az operátor számítógéppel. A 2007-ben bevezetésre került minőségirányítási szabványt (ISO9001:2009) követő fermentációs üzem valamennyi aerob mikrobiológiai termék előállítását szabályozza. Valamennyi szabályozott paraméter, illetve mért adat archiválásra kerül, amelyek azután kiértékelhetővé, összehasonlíthatóvá teszik az egymást követő sarzsokat. A fermentáció folyamatos nyomonkövetéséhez szükséges laboratóriumokkal, illetve eszközökkel, csakúgy mint tapasztalt szakember gárdával rendelkezik a vállalkozás. Fermentációs üzemünkben a legkülönbözőbb mikroorganizmusokkal a legkülönfélébb termékeket állítjuk elő a probiotikumoktól egészen a talajoltó baktérium termékekig. (ld. projektek menüpontban)

2016-ban kiépítésre került egy anaerob mikrokozmoszok léptéknövelt előállítására alkalmas technológia a hozzá tartozó laboratóriumi és analitikai háttérrel.