Felszereltségünk és felkészültségünk lehetővé teszi baktériumok vagy gombák akár 1000 l-es fermentorban történő felszaporítását, valamint folyamatfejlesztési és up-scaling feladatok végzését.

A 10, 30, 100 és 1000 liter hasznos térfogatú fermentoraink a kor követelményeinek megfelelően hálózatba kötve kommunikálnak az operátor számítógéppel. A 2007-ben bevezetésre került minőségirányítási szabványt (ISO9001:2009) követő fermentációs üzem valamennyi aerob mikrobiológiai termék előállítását szabályozza. Valamennyi szabályozott paraméter, illetve mért adat archiválásra kerül, amelyek azután kiértékelhetővé, összehasonlíthatóvá teszik az egymást követő sarzsokat. A fermentáció folyamatos nyomonkövetéséhez szükséges laboratóriumokkal, illetve eszközökkel, csakúgy mint tapasztalt szakember gárdával rendelkezik a vállalkozás. Fermentációs üzemünkben a legkülönbözőbb mikroorganizmusokkal a legkülönfélébb termékeket állítjuk elő a probiotikumoktól egészen a talajoltó baktérium termékekig. (ld. projektek menüpontban)

2016-ban kiépítésre került egy anaerob mikrokozmoszok léptéknövelt előállítására alkalmas technológia a hozzá tartozó laboratóriumi és analitikai háttérrel.