1045 Budapest, Berlini utca 47-49. +36 30 350 2847 info@fermentia.hu

Publikáció: Food Chemistry

Ismét egy magasan jegyzett tudományos folyóiratban (Food Chemistry, if: 4,529) jelent meg egy publikációnk a biológiai úton előállított nanoarany részecskékről (https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.04.089). Ezúttal a NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetének munkatársai közölték eredményeiket a nanoarany részecskék egy kiemelkedően előnyös felhasználási területéről. Az élelmiszerekben a mycotoxin mérése egy rendkívül fontos feladat, mert ezek a toxinok nagyon kis mennyiségben is rákkeltőek. A nanoarany részecskék segítségével a korábban alkalmazott mérési módszert majdnem két nagyságrenddel sikerült érzékenyíteniük! Gratulálunk fantasztikus eredményükhöz és örülünk, hogy a nanoarany részecskék előállításának fejlesztésében részt vehettünk.

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • google_analytics

Decline all Services
Accept all Services