Felszereltségünk és felkészültségünk lehetővé teszi baktériumok vagy gombák akár 1000 l-es fermentorban történő felszaporítását, valamint folyamatfejlesztési és up-scaling feladatok végzését.

A 10, 30, 100 és 1000 liter hasznos térfogatú fermentoraink a kor követelményeinek megfelelően hálózatba kötve kommunikálnak az operátor számítógéppel. A 2007-ben bevezetésre került minőségirányítási szabványt (ISO9001:2009) követő fermentációs üzem valamennyi aerob mikrobiológiai termék előállítását szabályozza. Valamennyi szabályozott paraméter, illetve mért adat archiválásra kerül, amelyek azután kiértékelhetővé, összehasonlíthatóvá teszik az egymást követő sarzsokat. A fermentáció folyamatos nyomonkövetéséhez szükséges laboratóriumokkal, illetve eszközökkel, csakúgy mint tapasztalt szakember gárdával rendelkezik a vállalkozás. Fermentációs üzemünkben a legkülönbözőbb mikroorganizmusokkal a legkülönfélébb termékeket állítjuk elő a probiotikumoktól egészen a talajoltó baktérium termékekig. (ld. projektek menüpontban)

2016-ban kiépítésre került egy anaerob mikrokozmoszok léptéknövelt előállítására alkalmas technológia a hozzá tartozó laboratóriumi és analitikai háttérrel.

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • google_analytics

Decline all Services
Accept all Services