• Home
  • Kohári Szabolcs, MSc

Kohári Szabolcs MSc végzettségét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Biomérnöki mesterszakán szerezte, alkalmazott biotechnológia specializációban. Munkáját a Fermentiánál BSc-s szakdolgazata írása során kezdte 2012-ben, majd gyakornoki pozícióban dolgozott a cégnél MSc diplomája megszerzéséig. Az egyetem elvégzése után Kutató munkatársi pozícióban dolgozott, majd 2018-tól kezdődően Projektvezetői pozícióban került alkalmazásra.

Angol nyelvű publikáicók:

Wickerhamomyces subpelliculosus as whole-cell biocatalyst for stereoselective bioreduction of ketones

Viktória Bódai, László Nagy-Győr, Róbert Örkényi, Zsófia Molnár, Szabolcs Kohári, Balázs Erdélyi, Zsuzsanna Nagymáté, Csaba Romsics, Csaba Paizs, László Poppe, Gábor Hornyánszky

2016, Journal of Molecular Catalysis B, Enzymatic, 134 A, 206-214

 

Pseudomonas fluorescens strain R124 encodes three different MIO-enzymes

Pál Csuka, Vivienn Juhász, Szabolcs Kohári, Alina Filip, Andrea Varga, Péter Sátorhelyi, László Csaba Bencze, A. Hazel Barton, Csaba Paizs, László Poppe

2018, ChemBioChem

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • google_analytics

Decline all Services
Accept all Services