1045 Budapest, Berlini utca 47-49. +36 30 350 2847 info@fermentia.hu
Oltókultúra kifejlesztése, léptéknövelt prototípus előállítása és tesztelése klórozott rövid szénláncú szénhidrogének kármentesítésére

Oltókultúra kifejlesztése, léptéknövelt prototípus előállítása és tesztelése klórozott rövid szénláncú szénhidrogének kármentesítésére

Zöld Ipari Innováció Program

Pályázati azonosító: HU09-0046-A2-2013
Projektgazda neve:  Fermentia Mikrobiológiai Kft
Projekt partnerek: Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Természettudományi kar, Mikrobiológiai Tanszék
Donor partnerek: Dynea AS. Korlátolt Felelősségű Társaság

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • google_analytics

Decline all Services
Accept all Services