1045 Budapest, Berlini utca 47-49. +36 30 350 2847 info@fermentia.hu

Publikáció: Journal of Molecular Catalysis B

Online elérhető a Fermentia Kft. első elsőszerzős, rangos nemzetközi folyóiratban megjelent cikke. Bódai és társai egy rendkívül hatékony ketoreduktáz rendszerrel rendelkező élesztőgombával végeztek prokirális bioredukciókat. Köszönjük partnereink folyamatos segítségét, útmutatásait. Külön köszönet Prof. Poppe Lászlónak, aki nélkül ez a cikk nem jelenhetett volna meg!

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • google_analytics

Decline all Services
Accept all Services