1045 Budapest, Berlini utca 47-49. +36 30 350 2847 info@fermentia.hu

Szakmai gyakorlat 2014

Az idei évben is számos hallgató töltötte nálunk 6-14 hetes szakmai gyakorlatát. A BME Vegyészmérnöki Karáról, illetve a Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karáról érkezett hallgatók mind a laboratóriumi feladatokban, mind a fermentációs üzem munkájába bekapcsolódhattak.

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Privacy Settings saved!
Adatvédelmi beállítások

When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Control your personal Cookie Services here.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • google_analytics

Decline all Services
Accept all Services