Erdélyi Balázs, PhD
Ügyvezető
Erdélyi Balázs PhD fokozatát biotechnológiából a Corvinus Egyetemen, Budapesten szerezte. 1998-tól a Budapesti Gyógyszerkutató intézetben dolgozott, 2002 és 2006 között a Fermentációs Kísérleti Üzem vezetőjeként.
Sátorhelyi Péter, PhD
Technológiai vezető
Sátorhelyi Péter élelmiszermérnök MSc fokozatát 1999-ben szerezte a budapesti Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen Biotechnológia szakirányon.
Bódai Viktória, PhD
K+F vezető
Bódai Viktória PhD fokozatát kémiai tudományokból a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte.
Kohári Szabolcs, MSc
Projektvezető
Kohári Szabolcs MSc végzettségét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Biomérnöki mesterszakán szerezte, alkalmazott biotechnológia specializációban.
Czobor Ádám, MSc
Projektvezető
Czobor Ádám 2015-ben kitüntetéses minősítéssel szerzett diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, mint okleveles biomérnök (MSc).