Talajoltó Baktériumok Gyártása

Downstream

Talajoltó Baktériumok Gyártása, Probiotikum Gyártás, Lactobacillus Fermentáció, Léptéknövelés

Cégünk akár 1000 literes gyártási sarzsok feldolgozásához szükséges eszközökkel rendelkezik. Szekunder metabolitok, illetve rekombináns fehérjék izolálásában, tisztításában tapasztalattal rendelkezünk.

A sejtmassza elválasztására folyamatos működésű ultracentrifuga, szeparátor áll rendelkezésünkre, az élesztők, illetve a fonalas gombák kiülepítéséhez dekantert alkalmazunk.

A keretes szűrőprések, illetve mikro- és ultraszűrők támogatják, hogy az egyedi igényeknek megfelelően töményítsük, tisztítsuk meg az upstream során előállított fermentleveinket. A sejtfalak roncsolására egy 1000 bar nyomáson működő kétlépcsős homogenizátor is rendelkezésünkre áll, így juthatunk legegyszerűbben a kinyerni kívánt makromolekulákhoz. A fehérjék tisztítását AKTA900 FPLC rendszeren tudjuk elvégezni.

Analitikai vizsgálatok elvégzésére (biológiai folyamatok, illetve az izolálási, tisztítási feladatok követésére) vékonyréteg kromatográfiás, gázkromatográfiás, gélelektroforetikus és molekuláris biológiai (PCR, qPCR) módszereket is tudunk alkalmazni.

Továbbá rendelkezésünkre áll egy Christ Epsilon 2-6D LSCplus 6 kg/nap jégkapacitású liofilizáló berendezés a fehérjeoldatok stabilizálására és egyéb fagyasztva-szárítási feladatok ellátására.

advanced-floating-content-close-btn