SZOLGÁLTATÁSAINK
Léptéknövelés, Fermentációs Technológia, Fermentációs Bérgyártás, Fermentáció, Ipari Fermentáció, E. coli Fermentáció, Pichia Fermentáció, Talajoltó Baktériumok Gyártása, Probiotikum Gyártás, Lactobacillus Fermentáció, Anaerob Fermentáció, Heterotróf Alga Fermentáció, Bactofil Gyártás, Biofil Alga Gyártás, Bakteriális Termék, Fermentációs Fejlesztés. Ferm&Go
Bioremedáció
Cégünk szennyezett területek kármentesítésére használható mikrobiológiai oltóanyagokat is fejleszt és gyárt. Jelenleg olaj eredetű szennyezések (TPH), policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) és rövid szénláncú…
Downstream
Talajoltó Baktériumok Gyártása, Probiotikum Gyártás, Lactobacillus Fermentáció, Léptéknövelés Cégünk akár 1000 literes gyártási sarzsok feldolgozásához szükséges eszközökkel rendelkezik. Szekunder metabolitok, illetve rekombináns fehérjék…
Fermentáció
Bérfermentáció, Pichia fermentáció, E. coli fermentáció, Lactobacillus fermentáció, Aerob, Anaerob fermentáció, Scale-up Felszereltségünk és felkészültségünk lehetővé teszi baktériumok vagy gombák akár 1000 l-es…
Molekuláris biológia
E. coli Fermentáció, Pichia Fermentáció E. coli vagy P. pastoris törzsek segítségével termelt rekombináns fehérjék tervezése és termelése akár 1000 literes fermentorban. Multigram…
Termékfejlesztés
A jelenleg már elérhető immobilizált lipáz, illetve ketoreduktáz enzimrendszereken túl, partnerünkkel, a SynbioCat Kft-vel új enzimek, illetve új hordozók fejlesztésében veszünk részt. Folyamatban…
RÓLUNK
A Fermentia Fermentációs Kísérleti Üzeme 10, 100 és 1000 literes fermentorai ideálisak különböző aerob technológiák fejlesztésére, léptéknövelésére. 8 egyforma 10 literes és 6 azonos kialakítású 100 literes fermentor együttes alkalmazása teszi lehetővé az optimálási feladatok megoldását. A megfelelően felszerelt készülékeink batch és fed-batch módon működhetnek. Az anaerob fermentációs feladatok kivitelezéséhez 5 darab 100 literes és egy 800 literes anaerob műveletekhez kialakított fermentor áll rendelkezésre. Az üzemhez tartozik egy megfelelően kialakított feldolgozó üzem is. A Fermentia Kft. szakemberei konzultációs, illetve oktatási tevékenységet is végeznek.
Cégünk elkötelezett a magas minőségű szolgáltatások és a környezettudatos tevékenységek mellett. A 2007-ben bevezetett minőségirányítási rendszer mellett 2016-ban bevezetésre került az ISO 14001:2015 környezettudatos irányítási rendszer is, amivel keretet adtunk a cég filozófiájában korábban is tetten érhető környezetbarát működésnek.
VIDEÓINK
A Fermentia Kft. a következő területeken keresi partnereit:
Amennyiben további információra van szüksége, kérem lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszélhessük fermentációs problémáit, feladatait.
CSAPATUNK
Erdélyi Balázs, PhD
Ügyvezető
Erdélyi Balázs PhD fokozatát biotechnológiából a Corvinus Egyetemen, Budapesten szerezte. 1998 óta a Budapesti Gyógyszerkutató intézetben dolgozik.
Sátorhelyi Péter, PhD
Technológiai vezető
Sátorhelyi Péter élelmiszermérnök MSc fokozatát 1999-ben szerezte a budapesti Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen Biotechnológia szakirányon.
Bódai Viktória, PhD
K+F vezető
Bódai Viktória PhD fokozatát kémiai tudományokból a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte.
Kohári Szabolcs, MSc
Projektvezető
Kohári Szabolcs MSc végzettségét a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Biomérnöki mesterszakán szerezte, alkalmazott biotechnológia specializációban.
Czobor Ádám, MSc
Projektvezető
Czobor Ádám 2015-ben kitüntetéses minősítéssel szerzett diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, mint okleveles biomérnök (MSc).